Geweldig slot

Geweldig slot

Hoewel het niet zo zonnig was als zaterdag, werd het zondag opnieuw een fantastische dag. Martin Hölle pakte de overwinning bij de tweespannen, met een perfect gereden vaardigheidsparcours. Beste Nederlander was Ewoud Boom (vierde plaats).Hij ontving de Tergouw plaquette. Ingmar Veneman stond op het hoogste treetje van het podium bij het NK voor de Paramenners.

Het publiek was opnieuw massaal aanwezig en werd getrakteerd op een prachtige show met paarden en honden van de Veluwe Hunt. In het Kidsdorp stonden kinderen in de rij voor het ponyrijden en het was weer erg gezellig op de Country Fair en in de VIP tent. 

Het laatste onderdeel, de vierspannen werd een prachtige wedstrijd. Bram Chardon scoorde een hattrick: na winst in dressuur en marathon, won hij ook de vaardigheid met een foutloos parcours. Hij won de wedstrijd en werd voor het eerst in zijn carrière gehuldigd als Nederlands kampioen. “Het is kicken om in Beekbergen te rijden. Het publiek is hier fantastisch! Om na een paar jaar van afwezigheid weer op deze manier te beginnen met het evenement vind ik geweldig van de organisatie.”

CAI Beekbergen 2022 foto: Martin Holle
CAI Beekbergen 2022 foto: Bram Chardon