Beleef het Paardenspektakel vanuit het VIP paviljoen

27 t/m 30 juli 2023
Het internationale hippische topsportevenement als uniek platform om te netwerken

4 dagen lang Paardenspektakel & verwennerij

Beleef dit hippische topsportevenement vanuit het VIP paviljoen. Geheel verzorgd met drankjes & fingerfood en valet parking.

Het Paardenspektakel gebruiken om te netwerken? Dat kan uitstekend tijdens één van de culinaire VIP-ontmoetingen tijdens het evenement, maar ook tijdens het charity dinner dat traditioneel op vrijdagavond wordt georganiseerd.

Ook media-aandacht, zoals de zendtijd die de NOS zal in het kader van het WK Tweespannen zal vrijmaken, zal toegevoegde waarde geven aan uw sponsoring.

Het programma van ons evenement is gevarieerd. De wedstrijdonderdelen dressuur, marathon en vaardigheid vinden allen op het prachtig aangeklede hoofdterrein plaats. Vanuit het VIP paviljoen kunt u als sponsor met uw gasten op comfortabele wijze de prestaties van de koetsiers en paarden volgen.

VIP arrangement

Als VIP tijdens het Paardenspektakel kunt u niet alleen de prestaties van de koetsiers en hun paarden volgen van het het sfeervolle paviljoen op het hoofdterrein. U wordt ook nog eens de gehele dag verwend. De valet parking zorgt dat u veilig naar het hoofdterrein gebracht wordt. En met het thema ‘La bella Vita’ mag u rekenen op een dag verwennerij in Italiaanse stijl; van verse smoothies tot salades, broodjes, soepen en een ter plekke gebakken pizza’s. 

Mogelijkheden

Om het Paardenspektakel als VIP te beleven kunt u kiezen voor individuele kaarten voor één of meerdere dagen maar ook kunt u een tafel reserveren voor 6 personen voor het gehele evenement van 4 dagen. Ideaal als u het Paardenspektakel wilt gebruiken voor het uitnodigen van uw relaties.

Het programma 20 t/m 24 augustus

Woensdag
Op woensdag vindt de opening plaats van het WK Tweespannen – alle landen (meer dan 20!) zullen acte de presence geven.

 

Donderdag & Vrijdag
Op donderdag en vrijdag wordt de dressuur verreden, waar elegantie en traditie op alle fronten voelbaar is.

 

Zaterdag
Op zaterdag bent u getuige van de marathon – een spektakel dat zijn weerga niet kent waarbij de menners behendig en vooral hard door de prachtige hindernissen op het hoofdterrein rijden.

 

Zondag
Op zondag wordt tijdens de altijd spannende vaardigheidsproef beslist wie de winnaar wordt van het WK Tweespannen 2025 in Beekbergen. 

Aanmelden & meer informatie

Wilt u dit hippische topsportevenement beleven vanuit het VIP paviljoen? Neem contact op met pr@caibeekbergen.nl of gebruik onderstaand formulier.

  UW GEGEVENS

  DEELNAME/ INFO

  Opmerking/ vragen:

  4 dagen lang spanning & gezelligheid bij Riant Equestrian Centre!

  Paardenspektakel Beekbergen

  Volg ons ook op social media

  Locatie

  Riant Equestrian Centre
  Bruggelerweg 4
  7361 CX Beekbergen

  Data & Tijden

  Woensdag 20 augustus 
  Donderdag 21 augustus 
  Vrijdag 22 augustus
  Zaterdag 23 augustus
  Zondag 24 augustus