Mooi resultaat voor Bram Chardon

Mooi resultaat voor Bram Chardon

Opnieuw een prachtige dressuurdag op vrijdag. Er was veel publiek en zij genoten met volle teugen van de dressuurkunsten van de vierspanrijders. Op de Country Fair was het gezellig druk bij de winkeltjes.

Bram Chardon is de wedstrijd goed begonnen. Hij scoorde als enige deelnemer onder de 40 strafpunten en staat na dressuur aan de leiding met 37,52.Chester Weber en Misdee Wrigley Miller werden respectievelijk 2e en 3e in het eerste wedstrijdonderdeel. Chester Weber ging lang aan de leiding. Toch werd hij geklopt door onze landgenoot. Vooraf had Bram dit natuurlijk niet durven dromen. “In het losrijden kreeg ik meteen al een heel goed gevoel. Dus ik dacht al een beetje dat het mogelijk was om onder de 41 van Chester te komen. Ja, en dat ik dan 37,52 rijd, is natuurlijk kicken.” De proef was mooi ontspannen en harmonieus.

Bij de Paramenners reed Ingmar Veneman de winnende proef.

Klik hier voor alle uitslagen>