Save the date: 28 – 31 juli 2022

Zoals zo veel evenementen kende ook de internationale twee- en vierspanwedstrijd in Beekbergen geen 2020- & 2021-editie. Wij als organisatie stonden maanden ‘in de startblokken’, maar de Covid-regelgeving zorgde voor te grote hindernissen. We kijken echter niet te veel meer terug!

Met deze nieuwsbrief willen we u meenemen in onze ambitieuze plannen – ideeën – wensen!
Allereerst 2022: van 28 tot en met 31 juli 2022 staan de terrein rond Equestrian Centre Riant weer in het teken van de prestigieuze twee- en vierspanwedstrijd. Niet alleen de internationale mensport-top zal Beekbergen weer weten te vinden, het laatste weekend van juli staat ook in het teken van Het NK Vierspannen én Para-mennen – topsport verzekerd!!

Na twee jaar ‘rust’ is de organisatie weer voortvarend opgepakt – contacten met de gemeente en provincie verstevigd – de plannen voor 2022 vormgegeven. Ook op de Riant-terreinen zijn de eerste activiteiten ontplooid. Het hoofdterrein is inmiddels helemaal ‘doorgezaaid’, de komende maand worden de meeste marathonhindernissen uit de grond gehaald om in het voorjaar compleet vernieuwd te verrijzen – sommige op dezelfde plek – sommige hindernissen op een andere locatie – maar alles zo ingericht dat het nog publieksvriendelijker wordt én sportief nog uitdagender voor de deelnemers.
In 2022 willen we ook meer de inwoners van Apeldoorn-Beekbergen betrekken – een verbindende factor worden in sportieve activiteiten van educatieve programma’s, de basissport een podium geven, plannen te over!

We hebben niet alleen over het evenement in 2022 nagedacht, maar een meerjarenplan gemaakt met onze wensen en ambities. En die ambities zijn hoog: zo willen we in 2025 een internationaal kampioenschap organiseren. Met die wens in gedachten zullen we de komende periode sponsors en relaties benaderen om met ons die wens gestalte te geven, zullen we met medewerkers, vrijwilligers en leveranciers om de tafel gaan hoe we naar deze stip aan de horizon zullen toewerken.

We zullen u de komende tijd op de hoogte houden – in ieder geval:

save the date -> 28 tot en met 31 juli 2022!!