GoSocial shows van Lavitana & Mylittleponies

Speciaal voor de jeugd zijn er op zaterdag 29 juli en zondag 30 juli shows van GoSocial in het Kids dorp. Ook is er een Meet&Greet in de Kids tent en verkoop van merchandise. Het programma is als volgt:

Zaterdag 29 juli:

  • 11.00 uur: Lavitana
  • 15.00 uur: Mylittleponies

Zondag 30 juli:

  • 11.00 uur: Mylittleponies
  • 15.00 uur: Lavitana

Over allround paardentrainster Lavitana

Lavitana is bedrijf van Megan Bakker. Op haar Youtube kanaal en social media neemt zij haar volgers mee in het leven van haar bedrijf, pony’s en paarden en alles wat daarbij komt kijken. Megan heeft meerdere pony’s en paarden waardoor zij een breed publiek heeft. Met de Shetlanders trekt zij voornamelijk de jongere doelgroep. Samen met haar paarden wil Megan laten zien dat je ook met een koudbloed paard alle disciplines kan beoefenen. Het voornaamste onderwerp van Lavitana is het trainen van paarden in de vrijheidsdressuur. Maar ook normale dressuur, springen en buitenrijden komen aan bod. Op Instagram is Lavitana ook erg actief. Daar neemt Megan haar volgers mee tijdens shows, evenementen, trainingen en alles wat met haar bedrijf Lavitana en de paarden te maken heeft.

Lavitana is maandelijks te vinden op evenementen voor shows, variërend van vrijheidsdressuur demonstraties tot een (tuigloze) kur op muziek maar ook voor leerzame clinics. Ook komen er informatieve video’s aanbod waar ieder iets van kan leren. Kortom, een kanaal voor jong en oud!  Naast het maken van content maakt Megan met Lavitana horse hair ook sieraden van paardenhaar in opdracht van klanten.

Over Shetlander showteam My Little Ponies

Kristy Winckelmans is helemaal verliefd op Shetlanders en mini paardjes. Ze heeft zeven pony’s waarmee ze veel verschillende dingen doet: van Horse Agility en vrijheidsdressuur tot springen en mennen. Daarnaast rijdt haar kleine zusje Ivy regelmatig op de pony’s. Kristy heeft een kudde met pony’s van verschillende leeftijden, dus ook het opleiden van jonge pony’s komt aan bod.

Kristy en haar moeder Kitty geven samen ook Horse Agility shows, volledig met een regenboog thema. Hierbij laten ze zien hoe leuk en veelzijdig deze kleine pony’s zijn. Het doel van haar kanaal is dan ook om aan mensen te laten zien wat je allemaal met Shetlanders kan doen en dat ze veel meer zijn dan koppige weidemaatjes of grasmaaiers!