Laatste kaarten voor het Charity Dinner

Op vrijdagavond 28 juli staat het Charity dinner met veiling meester Arnold Wegh op het programma. Het belooft een mooie avond te worden met gave veiling items, waaronder als hoogtepunt een prachtig bronzen springpaard van kunstenaar Theo Mackaay!

Het belangrijkste is natuurlijk de steun die Stichting Leergeld Apeldoorn-Voort en Stichting ParaPaard nodig hebben. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

De avond zit vol met live entertainment, op het gebied van Bossa Nova, Braziliaanse Samba & Jazz. We dompelen u onder in Zuid Amerikaanse sferen. We ontvangen u met een cocktail naar keuze, gevolgd met een 4 gangen diner, waarbij we een passend wijn arrangement serveren. U kunt kaarten bestellen per persoon of vanaf 8 personen een private table nemen.

Voor meer info mail naar organisatie@caibeekbergen.nl of klik hier