Martin Hölle wint de tweespandressuur

Martin Hölle wint de tweespandressuur

Onder ideale omstandigheden reden de tweespannen vandaag dressuur. Het weer werkte mee en de grasmat van de dressuurbaan lag er perfect bij. We hebben al veel bezoekers mogen ontvangen op deze eerste dag.

Van de 32 deelnemers scoorde Martin Hölle de hoogste punten. Hij leidt de wedstrijd met 35,74 strafpunten. De 5 juryleden plaatsten hem unaniem op de eerste plaats. Martin had naast de schimmel Eppie een nieuw paard staan, de achtjarige Juventus, waar hij erg tevreden over is. “Het was voor Juventus zijn eerste wedstrijd. Natuurlijk trainen we hem al veel langer en dat gaat heel goed.” Amely von Bucholz reed ook een fraaie proef. Het was een mooi harmonieus geheel waarbij de schakelingen en overgangen goed werden uitgevoerd. Zij staat nu tweede met 44,94. De Fransen Francois Dutilloy en Franck Grimonprez reden ook uitstekende proeven en completeren het kwartet dat onder de 50 strafpunten reed. Beste Nederlander was Rens Egberink. Hij staat 6e met 53,9.

Morgen is het de beurt aan de vierspannen en de paramenners. De eerste deelnemers die van start gaan rijden in de VIP class, dat gaat om 9.00 uur van start.

Bekijk hier alle uitslagen>