Show Veluwe Hunt sponsored by Garvo

Show Veluwe Hunt sponsored by Garvo

Zondag 31 juli staat in het teken van show. Dit jaar hebben we iets heel anders dan voorgaande keren: een show van de Veluwe Hunt. Deze show wordt mogelijk gemaakt door Garvo. Garvo heeft als doel een bijdrage te leveren aan een wereld waarin mensen en dieren alle ruimte hebben om van het leven te genieten – dat is (samen)leven.

Hét voorbeeld van de samenwerking tussen mens en dier is de Veluwe Hunt. De meute honden voorop, en paard en ruiter er achteraan: een prachtig gezicht. Samen de natuur in, samen de jacht voltooien, dat is echt samen genieten van het leven.

De Veluwe Hunt kwam in contact met Garvo omdat zij er niet in slaagden om de meute consistent in conditie te houden, waardoor de jacht minder plezier opleverde voor mens en dier. De honden waren sneller moe en hun vacht was dof. Garvo stelde de 235 Fyto Dog beschikbaar voor de Veluwe Hunt. Een geperste brok, die door de unieke samenstelling de darmbalans herstelt van binnenuit en daarmee de gezondheid en vitaliteit van de hond stimuleert.
Al snel ervaarde de Veluwe Hunt resultaat: gezonde honden met glimmende ogen, glanzende vachten en genoeg energie. Fyto Dog is nog altijd het vaste voer van de meute. Zo kunnen mens en dier weer genieten van de prachtige jacht. Dit kun je zien in de show op zondag 31 juli om ongeveer 13.15 uur.

De samenwerking tussen mens en dier begint met het liefdevol verzorgen van dieren. Daarom zijn goede diervoeders van wezenlijk belang. Wat dieren eten is erg belangrijk, niet alleen voor hun lichamelijke gezondheid maar ook voor hun gedrag. Wilt u ook uw hond in optimale conditie krijgen om samen nog meer te genieten van het leven? Bel dan naar 0313-472 321 voor een kosteloos voeradvies of bezoek de website: www.garvo.nl.