Onze sponsors

maken het verschil

Kruizinga.nl

“Kruizinga.nl levert een uitgebreid scala aan opslagsystemen en transportmiddelen voor alle takken van de industrie.”

KRUIZINGA.NL

“Krachtige software voor e‑mailmarketing en marketing automation. Verzend automatisch e‑mailcampagnes op basis van data en gedrag.”

COPERNICA

“De provincie is actief op veel beleidsterreinen zoals ruimtelijke ordening, verkeer en vervoer, economie, agrarische zaken, milieu, recreatie, natuur en landschap, welzijn en cultuur.”

PROVINCIE GELDERLAND

“Wat brengt een gebouw tot leven? In de afgelopen honderd jaar hebben wij geleerd dat het niet in de stenen zit, maar in de mensen. Want door erin te wonen, werken, leren, zorgen en recreëren krijgt een ruimte of plek pas écht betekenis.”

VAN WIJNEN

“Apeldoorn is a municipality on the Veluwe in the Dutch province of Gelderland. The capital is the city of the same name.

APELDOORN

“Meer dan 150 prachtige natuurgebieden, kastelen en landgoederen in Gelderland zijn aan de zorg toevertrouwd van Geldersch Landschap & Kasteelen.”

GELDERSCH LANDSCHAP & KASTELEN

KNHS

“De KNHS is er voor iedere paardensporter. Of je nou net bij een manege bent begonnen, lekker buiten rijdt, je voorbereidt op de Olympische Spelen of je in je vrije tijd inzet als jurylid of official: de KNHS is er voor jou. ”

KONINKLIJKE NEDERLANDSE HIPPISCHE SPORTFEDERATIE

“The International Governing Body of Equestrian Sports – including three Olympic disciplines – Jumping, Dressage and Eventing .”

FÉDÉRATION EQUESTRE INTERNATIONALE

“Samen voor een gezond gelders sportklimaat! Gelderland: sportprovincie van Nederland!”

GEZOND GELDERS SPORTKLIMAAT

Dataverzekering.nl

“Verzeker uw bedrijf tegen de gevolgen van hacken en cybercrime!”

DATAVERZEKERING.NL

Wilt u ook onze sponsor zijn?

Neem contact op