Onze sponsors

maken het verschil

Kruizinga.nl

“Kruizinga.nl levert een uitgebreid scala aan opslagsystemen en transportmiddelen voor alle takken van de industrie.”

KRUIZINGA.NL

“Wij vertellen u graag alles over de lekkerste frites en overheerlijke aardappelproducten. En natuurlijk over Farm Frites zelf. Dag in dag uit zijn wij wereldwijd actief om zo vers van ’t land de lekkerste frites (en méér…) bij u te brengen. Meer weten?”

FARM FRITES

“Wat in 1959 begon met de opening van de allereerste BMW-dealer van Nederland, is uitgegroeid tot één van de grootste premium autobedrijven van Nederland.”

DUSSELDORP BMW

“Krachtige software voor e‑mailmarketing en marketing automation. Verzend automatisch e‑mailcampagnes op basis van data en gedrag.”

COPERNICA

review1

“De provincie is actief op veel beleidsterreinen zoals ruimtelijke ordening, verkeer en vervoer, economie, agrarische zaken, milieu, recreatie, natuur en landschap, welzijn en cultuur.”

PROVINCIE GELDERLAND

“Wat brengt een gebouw tot leven? In de afgelopen honderd jaar hebben wij geleerd dat het niet in de stenen zit, maar in de mensen. Want door erin te wonen, werken, leren, zorgen en recreëren krijgt een ruimte of plek pas écht betekenis.”

VAN WIJNEN

review1

“Apeldoorn is a municipality on the Veluwe in the Dutch province of Gelderland. The capital is the city of the same name.

APELDOORN

“Het bedrijf ontwikkelt, produceert, verkoopt en exporteert rijtuigen voor de wedstrijdsport en recreatie. Topmenners van over de hele wereld vertrouwen reeds tientallen jaren op onze professionele FEI marathonwagens en elegante presentatierijtuigen.”

CHR. VAN DEN HEUVEL & ZONEN

“Culinair genieten op een sprookjesachtige plek.”

HUISJE JAMES

“Lekkere, gezonde, verse dagmaaltijden, óók thuisbezorgd!”

VALK VERS

review1

“Meer dan 150 prachtige natuurgebieden, kastelen en landgoederen in Gelderland zijn aan de zorg toevertrouwd van Geldersch Landschap & Kasteelen.”

GELDERSCH LANDSCHAP & KASTELEN

review1

“De KNHS is er voor iedere paardensporter. Of je nou net bij een manege bent begonnen, lekker buiten rijdt, je voorbereidt op de Olympische Spelen of je in je vrije tijd inzet als jurylid of official: de KNHS is er voor jou. ”

KONINKLIJKE NEDERLANDSE HIPPISCHE SPORTFEDERATIE

review1

“The International Governing Body of Equestrian Sports – including three Olympic disciplines – Jumping, Dressage and Eventing .”

FÉDÉRATION EQUESTRE INTERNATIONALE

review1

“Losberger De Boer levert tijdelijke gebruiksklare accommodaties voor evenementen en bedrijfstoepassingen op elke mogelijke locatie.”

LOSBERGER DE BOER

Gezond Gelders Sportklimaat

“Samen voor een gezond gelders sportklimaat! Gelderland: sportprovincie van Nederland!”

GEZOND GELDERS SPORTKLIMAAT

Wilt u ook onze sponsor zijn?

Neem contact op