De naam Kruizinga ken je ongetwijfeld van TV. Regelmatig zie je dit bedrijf in het programma RTL transportwereld. Maar het is geen transportonderneming. Wat ze dan wel doen? Ze zijn totaalleverancier van alle middelen die nodig zijn voor je logistieke operatie. Voor opslag, magazijn, werkplaats én transport.

Directeur Sjoerd Kruizinga is groot liefhebber van de aangespannen sport. ‘Ik ben fan van de vierspansport,’ zegt hij. En dat is ook niet zo gek, want Bram Chardon is zijn schoonzoon. ‘Het is een fantastisch mooie sport. Ik ben ongeveer de buurman van Riant, dus natuurlijk is mijn bedrijf sponsor van dit geweldige evenement. We sponsoren de waterhindernis, want daar is het meeste spektakel. Ik mag er echt heel graag naar kijken.’ En ment hij zelf ook? ‘Nee, dat kan ik niet. Als ik zin heb in een ritje ga ik wel bij Bram achterop de koets mee,’ lacht hij.

Bram en IJsbrand Chardon worden door Kruizinga ondersteund als ze straks afreizen naar het WK in Tryon. ‘Wij leveren alle middelen die zij nodig hebben om straks al hun materiaal te transporteren naar Tryon.’ Er moet natuurlijk ongelooflijk veel mee worden genomen. Wil je zien hoe dat gaat? Dat kan! Want RTL transportwereld maakt hier opnames van.