Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken voor, tijdens en na afloop van het Paardenspektakel? We zijn nog op zoek naar een aantal handige mensen voor onze bouwploeg.

– Heb jij een nuchter verstand

– Ben jij zelfstandig

– Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit maar eerder een 24/7

– Ben je in het bezit van een BE- rijbewijs

– En heb je wellicht ervaring met tractor en machines

Dan is dit de mooiste ervaring die je mee kan maken op het gebied van het organiseren van een internationale Menwedstrijd

Bovenal bieden wij een leuk en gezellig team om deze weken mee samen te mogen werken.

 

Wat ga je doen?

Je draait mee in de opbouw van het Paardenspektakel. Dat bestaat uit het realiseren van verschillende voorzieningen, het opzetten en omheinen van de terreinen en pistes en het bouwen van de marathonhindernissen.

Gedurende het event ben je lid van de bouwploeg die er dagelijks voor zorgt dat alles tiptop klaarstaat. Tijdens de wedstrijden wordt de bouwploeg regelmatig opgeroepen voor extra voorzieningen en reparaties. En aan het einde van een wedstrijddag wordt alles in gereedheid gebracht voor de volgende dag.

 

Wat levert het jou op?

Je werkt in een ervaren en gezellig team mee aan een internationaal topevenement. Dat brengt je niet alleen veel plezier, maar ook veel ervaring. We zorgen uiteraard voor je natje en je droogje en een lekkere warme maaltijd. Verder krijg je toegang en consumpties op de gezellige feestavonden.

Voor onze vrijwilligers geldt dat ze ieder jaar weer met veel voldoening terugkijken op een intensieve, maar fantastische periode.

 

Meld je aan!

Heb je nog vragen? Of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Jim Greveling via jim@tergouw.nl of tel: 06-53163768