Op zoek naar een geslaagd bedrijfsuitje? Of een bijzondere locatie voor de ontvangst van zakelijke relaties? Het Paardenspektakel in Beekbergen biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijfsuitjes en business to business activiteiten.
Het is bijvoorbeeld mogelijk om het VIP paviljoen te huren voor een gezellige bedrijfsborrel of andere festiviteiten in de entourage van een internationaal paardensportevenement. Of organiseer in onze VIP ruimte op de avond voorafgaand aan de wedstrijd een feestje of etentje. De uitstekende catering en de mooie omgeving maken er een onvergetelijk uitstapje van.
Bedrijven kunnen ook gebruik maken van de mogelijkheid tot een kijkje achter de schermen. Hierbij wordt een deskundige uitleg gegeven én zie je meer dan het publiek op de tribunes. Beleef het Paardenspektakel op een andere manier en maak gebruik van onze faciliteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Meer weten? Neem contact op met Mieke van Tergouw tel: +31(0)6 53 120 431, of Marie de Ronde-Oudemans tel: +31(0)6 53 839 996, of mail naar info@caibeekbergen.nl